M V : schrappen die vakjes! : de transgenderbeweging en haar implicaties - Vanelslander, Beatrijs (Gent : Universiteit Gent, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie voorgelegd aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte vakgroep Vergelijkende Cultuurwetenschap voor het verkrijgen van de graad van licentiaat
Nederlands
Thesis
Keywords: transgender