Het Aids team zoekt mannen die het aandurven : vrijwilligerswerk in de AIDS-preventie naar mannen met homoseksuele contacten - Marinus, Tom (Antwerpen : SHISS, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Sriptie, Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studieën
Nederlands
Monografie
Keywords: aidspreventie