Aids, biseksualiteit, homoseksualiteit, transseksualiteit en travestie in de openbare bibliotheek : een verkennend onderzoek - Van der Jeught, Peter (Antwerpen : Stedelijke Technische Leergangen voor Bibliotheekwezen, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie
Keywords: aids; biseksualiteit; homoseksualiteit; transseksualiteit; travestie