De janetten in beweging : een poilitieke analyse van de ontwikkelingen in de Vlaamse homobeweging tussen 1975 en 1992 - Franssen, Jan (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis
Keywords: homoseksualiteit