Sociale economie, maatschappelijke integratie en algemeen belang = économie sociale, inclusion sociale et intérêt général - Nicaise, Idesbald; Nyssens, Marthe; Marée, Michel (Gent : Academia Press, 2005)
BMLIK
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: sociale economie