Reeling in the years : gay men's perspectives on age and ageism - Bergling, Tim (New York : Harrington Park Press, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)ook uitgegeven als Journal of Homosexuality 14(1987-1988) 1-2
Engels
Monografie