In de greep van de technologie : nieuwe toepassingen en het gedrag van de burger - van den Berg, Marguerite (Amsterdam : Van Gennep, 2008)
BMLIK
Jaarboek van TSS.
Nederlands
Monografie
Keywords: technologie