Zorg en de staat : welzijn, onderwijs en gezondheidszorg in Europa en de Verenigde Staten in de nieuwe tijd - de Swaan, Abram (Amsterdam : Bert Bakker, 2004)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: welzijn; onderwijs; gezondheid