Armoede achter slot en grendel ? Op weg naar een decriminalisering of depenalisering van de landloperij - Neirinckx, Pierre Martin (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 1989)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede