Op kruistocht in de derde wereld : de reacties van de Nederlandse regering op ernstige en stelselmatige schendingen van fundamentele mensenrechten in ontwikkelingslanden, 1973-1981 - Malcontent, P.A.M. (Hilversum : Verloren, 1998)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: mensenrechten; ontwikkelingslanden