Analyse van de beroepsopleiding in Vlaanderen : implementatie en impact van het Europese Leonardo-da-Vinci-programma op Vlaams niveau - Jennes, Annemie (Leuven : HIVA, 1997)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: onderwijs