Koopjes op de arbeidsmarkt : de micro-economische efficiëntie van RSZ-verminderingen bij tewerkstelling van risicogroepen in België - Bollens, Joost; Claeys, Christel; Nicaise, Ides (Leuven : HIVA, 1997)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: kansarmoede