Armoede in het Brussels gewest : de maatschappelijke werkers tegenover de armoede problematiek in het Brussels gewest. Eindrapport van de eerste conventie, 1 augustus 1994. (Bruxelles : Critias, 1994)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede; Brussel