OCMW's vandaag : bijstand en/of sociale kansen ? Is het OCMW-aanbod afgestemd op de kansarmsten ? - Bouverne-De Bie, M. (Gent : Universiteit Gent, 1994)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: OCMW; kansarmoede