Participatie van kansarmen : van slogan naar praktijk. Werkboek voor het bevorderen van participatie in kansarmoedeprojekten - Verbeke, Luc (Brussel : VIBOSO, 1994)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: kansarmoede