Armoede & (geen) werk : internationale dag tegen armoede en sociale uitsluiting, Brussel, 13-14-15 oktober 2010. (Brussel : Brusselse Welzijnsraad, 2010)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: werkloosheid; armoede