Sociale cohesie en dorpsverenigingen op het Drentse platteland : verslag van een onderzoek in de gemeente Aa en Hunze - Thissen, Frans (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1998)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: verenigingsleven