De kunst van het afhoudend inspelen : uitkeringsgerechtigdenorganisaties en het beleid van sociale activering - van Klaveren, Inge-Marie (Utrecht : CISO, 1996)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: werklozenorganisaties