Communicatie en informatie : knelpunten en adviezen voor een betere communicatie tussen de Stad en de Dienst Wijkwerking en mensen in armoede. (Antwerpen : Open Huis, 2003)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: armoede; buurtwerk; Antwerpen