50 jaar Universele Verklaring van de Rechten van de Mens - Kok, Wim; Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties; van Boven, Theo; van der Stoel, Max (Den Haag : Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties, 1998)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: mensenrechten