Streets of broken dreams : wonen op een gemeubelde kamer. Aktieonderzoek-huisvesting en bewonersparticiaptie - Van Rillaer, Fred (Antwerpen, 1989)
BMLIK
Brochure gedrukt naar aanleiding van de tentoonstelling "Leven op gemeubelde kamers" in de lokalen HBK-Spaarbank van 7 tot 23 december 1989
Nederlands
Brochure
Keywords: huisvesting; Antwerpen