Gezin en school : een onderzoek over het gezin als indicator voor de schoolloopbaan in het secundair onderwijs - Van de Velde, Veerle; Van Brusselen, Bea; Douterlungne, Mia (Leuven : HIVA, 1996)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: onderwijs