Pologne... que deviennent tes sous-prolétaires ? - de Vos van Steenwijk, Alwine; Wresinski, Joseph (Paris : Editions Science et Service, 1981)
BMLIK
Frans
Monografie
Keywords: vierde wereld; armoede; Polen