Nut en noodzaak van de mondiale voetafdruk : over de mondiale gebruiksruimte, duurzaamheid en mensenrechten - Juffermans, Jan (Rotterdam : Lemniscaat, 2006)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: duurzaam beleid; mensenrechten