Gezin en mensenrechten : het gezin als voedingsbodem voor de rechten van de mens. Vlaams Forum in het kader van de "Internationale Dag van het Gezin" 15 mei 1998. (Brussel : Vlaams Centrum voor de Bevordering van het Welzijn van Kinderen en gezinnen, 1998)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: gezinnen; mensenrechten