Sociale stratificatie in aankoop en consumptie van voedingsmiddelen en de potentiërle impact daarvan op de volksgezondheid - Matthys, Christophe (Gent : Academia Press, 2004)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: voedselconsumptie