De Gordiaanse knoop van de antidemocratische partijen. De wet als tweesnijdend zwaard ? = Le noeud gordien des parties antidémocratiques. La loi, une épée à double tranchant ? - Backs, A. (Gent : Mys & Breesch, 2001)
BMLIK
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: racisme