Publieke bijstandsgeheimen : het ontstaan van een onderklasse in Nederland - Engbersen, Godfried (Amsterdam : Amsterdam Academic Archive, 2006)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; Nederland