Burgerschap in de rafelrand : over preventie van armoede en uitsluiting - Galesloot, Hansje; Harrewijn, Ab (Amsterdam : Instituut voor Publiek en Politiek, 1999)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; Nederland