Armoede, bestaansonzekerheid en relatieve deprivatie : rapport 1995. De ontwikkeling van armoede in Nederland met bijzondere aandacht voor de situatie van ouderen en werkenden - Muffels, Rudolf; Dirven, H.-J.; Fourage, D. (Tilburg : Tilburg University Press, 1995)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; Nederland