Soldiariteit in de polder ? Armoede en sociale uitsluiting in Nederland bezien vanuit de economie en de theologie - Delsen, Lei (Assen : Van Gorcum, 2006)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; Nederland