De productiemaatschappij : liberalisme, economische wetenschap en het vraagstuk der armoede in Nederland 1800-1875 - Boschloo, T.J. (Hilversum : Verloren, 1989)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; Nederland