De open samenleving en haar vijanden. Deel 1 : de betovering van Plato. Deel 2 : Hegel en Marx - Popper, Karl Raimund (Rotterdam : Lemniscaat, 2007)
BMLIK
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: filosofie