Behoeftige bejaarden en onderhoudsplichtige kinderen : een rechtssociologisch onderzoek in Commissie van Openbare Onderstand en Vredegerecht - Van Houtte, J.; Breda, J. (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1976)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: bejaarden