Buurten bij beleidsmakers : stedelijke beleidsprocessen, bewonersparticiaptie en sociale cohesie in vroeg-naoorlogse stadswijken in Nederland - van Marissing, Erik (Utrecht : Universiteit Utrecht, 2008)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: buurtwerk