De rijkdom van de ouderdom : de sociaal-economische situatie van de bejaarden in België. Huidige situatie en vooruitblik - Devos, Herman; Van Dender, Kurt; Pacolet, Jozef (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 1991)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: bejaarden