Literacy rules : Flanders and the Netherlands in the international adult literacy survey - Verhasselt, Els (Gent : Academia Press, 2002)
BMLIK
Proefschrift ter verkrijging van het doctoraat in de psychologische, pedagogische en sociologische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen
Engels
Monografie
Keywords: analfabetisme