Internationaal congres inzake kinderarbeid : lezingen gehouden tijdens de Internationale Studieconferentie over Kinderarbeid te Amsterdam, 28-31 augustus 1990. (Amsterdam : NCO, 1990)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: kinderarbeid