Sociale grondrechten tussen armoede en mensenrechten : recht op leven, recht op arbeid (1789-1850) - Tanghe, Fernand (Antwerpen : Kluwer rechtswetenschappen, 1987)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: mensenrechten