Rechten van kinderen in instellingen bijzondere jeugdzorg : themadag 24 november 2000. (Schaarbeek : Vlaams Centrum voor de Bevordering van het Welzijn van Kinderen en gezinnen, 2000)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: kinderrechten