Rechten van kinderen in de wereld : verzamelde lezingen naar aanleiding van de postacademische vorming "Rechten van het Kind", Universiteit Gent, 1994-1995 - Verhellen, Eugeen (Gent : RUG, 1996)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: kinderrechten