Huisje Niettevree : bewoners getuigen over recht op wonen n.a.v. signaaldag huisvesting 26 april 2003. - Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw (RISO) West-Vlaanderen (Sint-Andries : RISO, 2003)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: huisvesting