Jeugdwerk met maatschappelijk achtergestelde jongeren : tussen zorg en vrije tijd ? - Van Assche, Veerle; Hermans, Greetje; Lauwers, Jan (Antwerpen : UIA, 1998)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: jongeren; kansarmoede