Het grondrecht op wonen : de grondwettelijke erkenning van het recht op huisvesting in Nederland en België - Hubeau, Bernard; de Lange, R. (Antwerpen : Maklu, 1995)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: wonen