Armoede en sociale uitsluiting : eindverslag van het eerste vooruitgangscongres inzake de bestrijding van armoede en sociale uitsluiting in Vlaanderen 2004. (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 2004)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede