Armoede en sociale uitsluiting : eindverslag van het eerste vooruitgangscongres inzake de bestrijding van armoede en sociale uitsluiting in Vlaanderen 2001. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 2001)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede