Kiezen voor de kudde : lichte gemeenschappen en de nieuwe meerderheid - Duyvendak, Jan Willem; Hurenkamp, Menno (Amsterdam : Van Gennep, 2004)
BMLIK
Jaarboek Tijdschrift voor de Sociale Sector
Nederlands
Monografie
Keywords: samenlevingsvormen