Het leven op het platteland tussen Kortrijk en Oudenaarde (16e-18e eeuw) - Castelain, Rik (Oudenaarde : Vereniging voor Vreemdelingenverkeer en Monumentenzorg, 1983)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: platteland