Een andere benadering van armoede-indicatoren : onderzoek, actie, vorming. - Steunpunt tot bestrijding van armoede, bestaansonzekerheid en sociale uitsluiting (Brussel : Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, 2004)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede