Het einde van de middenklasse & de opkomst van de lowcostmaatschappij : hoe de globalisering Europa in zijn greep houdt - Gaggi, Massimo; Narduzzi, Edoardo (Amsterdam : Van Gennep, 2006)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: globalisering